MODERNIA MÖKKEILYÄ IMATRAN SEUDULLA

Aivan järven rannalla, eteläkarjalaisen metsän siimeksessä, seisoo korkeiden mäntyjen katveessa perinteinen hirsihuvila Kantri. IIkiaikaisen Vuoksen varrella on söpö siirtolapuutarhamökki Minitalo Imatra. Molemmat tarjoavat tasokkaat lomailupuitteet, joiden päänäyttämönä on ikiaikainen luonto. Täydellinen pakomatka kaupungin hälyltä löytyy täältä - mukavuuksista tinkimättä.

TUTUSTU MÖKKEIHIMME

 

MINITALO IMATRA

Modernia kaupunkilomailua Vuoksen varrella.

 
Etusivu-Patalaiska_Kantri.png

KANTRI

Maalaisromantiikka ja hirsimökin kotoisuutta metsän siimeksessä .

 
 

 MÖKKILOMAN AKTIVITEETTEJA
vuodenajoittain

 

Karkaa urbaania hälinää ja lähde mökkilomalle Etelä-Karjalaan

Eteläkarjalainen vesistömaisema muuttuu vuodenaikojen mukana. Pitkien pakkasjaksojen jälkeen järven pinta kantaa kulkijan ja on aurinkoisten hankien peittämä. Keväällä kuulet kuinka jäät sulavat ja naksuvat, kun niiden alta hiljalleen paljastuu vielä hyinen vesi. Toukokuussa puiden silmut peilautuvat vedestä ja kesän tullen järvi alkaa houkutella uimareita. Syksyllä ympyrä kulkee kohti sulkeutumistaan, kun vesi heijastaa ruskamaisemaa ja tuulet yltyvät.

Patalaiskan mökeissä vietetään lomaa kaikkina vuodenaikoina. Perheet ja ystäväporukat kokoontuvat, saunat lämpiävät, ulkona grillataan ja soutuveillä lähdetään rannasta. Mökkivaihtoehtoja löytyy sekä rauhalliseen ja luonnonläheiseen kaupunkilomailuun, että perinteiseen erakkomaiseen mökkilomailuun - on modernia ja lasipintaista, on perinteistä ja hirsistä. Tunnelma on kuitenkin kaikissa sama: kiireetön ja luonnonläheinen.

Patalaiskan mökkikaksikko kutsuu nimensä mukaisesti ottamaan rennosti. Ympäristö tosin tarjoaa mahdollisuudet aktiiviseenkin lomailuun, kuten kokoamamme lomaoppaasta selviää.

 

Mitä tehdä
imatran seudulla?

Minne syömään? Mitä kannattaa nähdä? Tutustu Imatran seudun ruokapaikkoihin ja nähtävyyksiin.

etusivu-perhe.jpg

Tarinamme

Alussa oli itäsuomalainen metsä, järvi ja kallio. Perheen äiti Natalia näki myös muuta - kaikilla mukavuuksilla varustetut kansainvälisen tason lomamökit, rantasaunan savupiipusta nousevan savun ja järveen päättyvän auringonlaskun. Ja niin me, Natalia ja Veli-Matti, tartuimme visioon v.2006 ja vuodessa jylhään järvimaisemaan kohosivat neljä lomamökkiä: Nordic, Polar, Lapponia ja Kantri.

Maailman myllerryksessä Nordicista, Lapponiasta ja Polarista luovuttiin ja ne siirtyivät v. 2021 ja 2023 yksityisiin suomalaisiin omistuksiin ja valikoima täydentyi siirtolapuutarhamökillä Minitalo Imatralla.