Patalaiskan Lomahuvilat

Hinnat ja saatavuus

Polar

Olohuone keskellä luontoa

Nordic

Modernia suunnittelua Etelä-Karjalan erämaassa

Kantri

Perinteinen hirsihuvila aivan rannalla

Lapponia

Tilava lomahuvila isollekin seurueelle

Carell

Ekologisesti modernisoitu mummonmökki Saimaan rannalla

Lomailua omarantaisessa hyvin varustellussa huvilassa keskellä erämaata!

Kodikkaat, kohtuuhintaiset, omarantaiset vuokramökit Ruokolahdella. Vain 30 minuutin ajomatkan päässä Imatralta. Luonnonrauhaa ja kuvankauniit maisemat, kalastusta, marjastusta, veneilyä, pöyräilyä, saunomista, uimista ja tietysti patalaiskottelua kodikkaissa puitteissa. Talvella mahdollisuus mm. hiihtämiseen ja luisteluun kunnan ylläpitämillä laduilla ja kaukaloilla Pohjalankilan kyläkeskuksessa (5 km mökeistä). Imatran kaupungin palvelut mm. kylpylöineen (Imatran kylpylä ja Holiday Club) ja Angry birds puistoineen ovat vain 35 ruuhkattoman ja nopean km:n päässä.

Huvilat soveltuvat parhaiten omatoimiseen, rauhalliseen tai aktiiviseen lomailuun, mutta palveluiden järjestäminen paikan päällekin hoituu kätevästi. Juhlat tulossa? Saisiko olla aito ranskalainen kokki vai perinteinen karjalainen pitopalvelu? Yhteydenotto yhteistyökumppaneihimme onnistuu joko suoraan tai meidän kauttamme.

Etsitkö mökkiä polttareihin tai iloiseen saunailtaan? Meillä se onnistuu tietyin ehdoin. Lähinnä silloin kuin ei ole lähinaapureissa muita lomalaisia. Kesällä mökimme on tarkoitettu vain rauhalliseen lomailuun.

Viiden loma-asunnon joukosta löytyy jokaiselle jotakin. Perinteiset hirsirakenteiset huvilat Lapponia ja Kantri ovat vierekkäisillä tonteilla (n. 80 m etäisyys), mutta omassa rauhassa noin puolen hehtaarin omilla tasaisilla mäntyvaltaisilla rantatonteilla, joiden välissä on kuusimetsikkö muodostaen näkösuojan sekä kesällä että talvella. Modernit lasiseinäset Nordic ja Polar muodostavat toisen vastaavan parivaljakon. Uljaasti rinnetontilla seisovista lasihuviloista avautuu upeat järvinäköalamaisemat. Pienet puulämmitteiset muumisaunat aivan rannalla ovat mukava yllätys lomalaisille. Edullinen, modernisoitu, täysin luonnonmukainen mummonmökki Carell luksus Vi Spring-sänkyineen Saimaaseen rajoittuvalla 2 ha:n tontilla Virmutjoen kylässä sopii suomalaisella maaseudulla lomailuista kiinnostuneille.