Patalaiskan Lomahuvilat

Цены и доступность

Patalaiskan Lomahuviloiden uudentyyppinen majoituskohde: lähellä palveluita, idyllisessä Virmutjoen kylässä Saimaan rannalla sijaitseva ekologisesti modernisoitu mummonmökki, jonka omaperäiset sisustusratkaisut ovat saaneet runsaasti kiitosta.

Jokaisen loma-asunnon varustukseen kuuluu ainakin kaksi makuuhuonetta, tilava, hyvin varusteltu tupakeittiö, kaksi WC:tä, sisäsauna, terassi sekä laituri ja vene omalla lounaaseen avautuvalla rannalla. Kaikki mökit on suunniteltu siten, että keittiö on aamuauringon puolella, sauna taas ilta-auringon puolella. Oleskelutilat, terassit ja saunojen ikkunat avautuvat järvelle. Lapsiperheet on otettu myös huomioon. Esimerkiksi hiekkalaatikot ja keinut viihdyttävät myös pienempiä vieraitamme.

Honkatalojen ekopuutalorakenteiseen moderniin mökkiin majoittuu mukavasti neljästä kuuteen henkilöä. Seinärakenteessa tavallinen mineraalivilla- ja muovirakenne on korvattu hengittävällä ekovillalla ja paperilla. Huvilallamme on siis hirsitalon hengittävyys, minkä lisäksi suuret lasipainnt tuovat luonnon ja valoisuuden sisälle olohuoneeseen. Nämä ainutlaatuiset, ainoastaan meillä vuokrauskäytössä olevat lasiluksusmökkimme soveltuvat myös erinomaisesti vaikkapa hääyön viettopaikaksi. Romanttinen aamupala kruunaa unohtumattoman elämyksen.

Makuuhuoneita2
Taulu-TV
Digiboksi
DVD-soitin
Sähkösauna
Puusauna
Pukuhuone
Kodinhoitohuone
Vessoja2
Lapsivarustusmatkasänky, syöttötuoli ja potta
Lemmikit sallittuja
Henkilömäärä4 + 4
Koko80 m²
Rakennettu2007

Etäisyydet

Hiihtolatu 0 km,
koulun valaistu luistelupaikka 1 km
Baari-kyläkauppa Virmutjoen Kauppakasino 1 km
Maatila (ostettavissa tinkimaitoa, kananmunia, vihanneksia) 2 km
Kauppa, ravintola, pankki, liikuntahalli Ruokolahdella 6 km
Laskettelukeskus Free Ski 10 km
Imatra, Imatran kylpylä, Holiday Club Saimaa Gardens 25-30 km
Lappeenranta 60 km,
Helsinki 270 km,
Pietari 240 km